Det Ottekantede Forsamlingshus

Page
Menu
News
Du er her:   Fremtidsplaner

Fremtidsplaner

Vore planer og største ønsker for fremtiden er at vi så snart mulighederne er til stede får skabt nogle nutidsvarende rammer omkring: HANDICAP TOILET - PERSONALERUM – samt DEPOTRUM og KØKKENFORHOLD.

Det er forhold som er utidssvarende, og derfor nødvendigt at få gennemført.

Ovenstående planer er samlet som én helhed.

Det drejer sig om en tilbygning til køkkenfløjen på ca.50 m2med fuld kælder under.

Vi er nået så langt med planerne, at tegninger og alle samtlige godkendelser hos alle de forskellige myndigheder er godkendte.

Før vi kan sætte projektet i gang er det nødvendigt, at vi har finansieringen på plads. Hele projektet vil koste ca. kr. 2.000.000,- incl. moms.

For at planerne kan blive til virkelighed, er det nødvendigt, at vi selv kan skaffe ca. kr. 500.000,- ved frivillige bidrag fra private og erhvervsdrivende, og resten ca. kr.1.500.000,- søges fra fonde m.v.

 

Hvordan støtter man projektet?

Klik ind på STØTTE-MULIGHEDER – eller kontakt Jens Riis på tlf. dag 97 72 25 25 aften 97 74 00 40

Jeg håber at mange synes ideen er god, og vil benytte sig af muligheden for økonomisk støtte –

Jeg synes virkelig at dette unikke hus fortjener det.

 

 

Det er med både glæde og stolthed at kunne bekræfte, at vi har fået tilsagn fra A.P.Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal på Kr. 1.000,000,- til projektet.

Vi er meget taknemmelige for det store tilsagn, og ser derfor meget positivt på at få projektet fuldført. Vi forventer at kunne skaffe de resterende midler på Kr.1.000.000,- frem fra andre fonde, erhvervsdrivende samt private tilsagn, således at projektet kan blive udført i løbet af 2011.

 

Undermenu

« forrige  |   top  |   næste »
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login